За поръчки и запитвания:          
                 +359 888 33 33 66                         

За Компанията

„ЕУРОТЕЛ“ ЕООД е компания за онлайн продажби, плод на нашия над двадесет годишен опит в търговията с мобилни телефони на едро в България, Европа и Азия. След стотиците хиляди продадени устройства и изградените отлични бизнес отношения с най-големите и утвърдени компании в света на мобилните телефони, създаването на „ЕУРОТЕЛ“ ЕООД беше един естествен път на развитие на нашия бизнес. 

Бизнес, създаден с идеалната цел - да стигнем и до крайния потребител, удовлетворявайки напълно неговите нужди от нов смарт телефон.

Благодарение на нашия опит и квалификация, ние от ЕУРОТЕЛ,  можем да ви предложим европейско ниво на обслужване, европейско отношение, цени без аналог, винаги налична стока с доказан произход, сигурни начини на плащане, експресна доставка и логистика и сервизно гаранционно обслужване от официалните оторизирани сервизи на Apple, Samsung, Huawei и Xiaomi в България.

Фирма „ЕУРОТЕЛ“ ЕООД е регистрирана в търговския регистър с ЕИК:205779858 и отговаряща на всички законови изисквания според наредба Н18 за онлайн търговия, легитимирайки ни като ваш сигурен, законен и надежден онлайн магазин за мобилни телефони, смарт часовници и аксесоари.

Нашият офис, намиращ се в гр. София, кв. Студентски град, ул. Проф. „Кирил Попов“ 18 е винаги отворен за вас!

С уважение

„ЕУРОТЕЛ“ ЕООД

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки